BREAKING NEWS!

Fysiotherapie Maas heeft geweldig nieuws. Na 33 jaar leiding aan de praktijk te hebben gegeven zal Marco Maas per 1 juli de praktijk overdragen aan Paul Metselaar en Laura Metselaar-Groenveld.

Marco gaat genieten van zijn welverdiende pensionering en Paul en Laura zullen de dagelijkse leiding op zich nemen. De naam zal (voorlopig) ongewijzigd blijven en ook alle vertrouwde gezichten zullen in de praktijk blijven werken.  Voor de trouwe klanten lijkt er zo op het eerste gezicht niet veel te veranderen, maar Paul en Laura gaan er wel hun eigen draai aan geven.

‘De boodschap zal misschien onveranderd blijven, maar de toon zal wel veranderen’, aldus Paul Metselaar. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat wij met dit geweldige team van specialisten de praktijk toekomstbestendig kunnen maken’, vult Laura hem aan.

Fysiotherapie Maas is in haar lange bestaan uitgegroeid tot een praktijk met 14 fysiotherapeuten, aangevuld met een drietal ondersteunde administratieve krachten en bovendien een eigen vervoerservice voor patiënten. Vele specialismen zijn in de praktijk aanwezig. Van manuele therapie tot kinderfysiotherapie en van bekkenbodemfysiotherapie tot sportfysiotherapie. Iedereen kan in de praktijk terecht voor rug-, schouder- of nekklachten, maar natuurlijk ook voor long- of hartrevalidatie.

Spread the word. Share this post!