Fysiotherapie Maas heeft al ruim 15jaar een reactiveringsprogramma voor de longpatiënt. Deze wordt elk jaar aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. Maar liefst 4 fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van longpatiënten. Zij hebben zich gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten aan de longen. Bij longklachten/ longaandoeningen valt te denken aan COPD, CF (taaislijmziekte), astma, hyperventilatie maar ook longkanker.

Zij beoordelen middels testen en vragenlijsten hoe uw conditie en kracht zijn bij aanvang en na elke fase van uw reactivering. Zij maken een programma op maat om u weer sterker en energieker te maken.
U krijgt een goede ademhalingstechniek, juiste hoesttechniek en zelfmanagement aangeleerd. Daarna traint u in een groep zowel binnen als buiten met afwisselende activiteiten.

De longpatiënten die bij Fysiotherapie Maas trainen krijgen weer plezier in bewegen, zijn minder kortademig, kunnen zelfstandiger functioneren en ervaren een betere kwaliteit van leven. Afhankelijk van de mate van klachten pakken deelnemers sportactiviteiten zoals tennis, wandelen, fietsen en fitnessen weer op.


Wat kunt u er aan doen?
Wilt u ook actiever zijn, een betere ademhaling hebben en een betere kwaliteit van leven ervaren? Meld u dan nu aan!
Bij Laura, Pieter en Shannon bent u gegarandeerd van de allerbeste zorg voor uw longen!