Bent u, of wordt u binnenkort, geopereerd aan een nieuwe knie of nieuwe heup?

Bij Fysiotherapie Maas zijn wij gespecialiseerd in de behandeling bij een nieuwe heupprothese (THP) of knieprothese (TKP) zowel voor de operatie, als na de operatie.

Voor de operatie kunnen we u zo optimaal mogelijk voorbereiden op de operatie. Uw conditie en spierkracht optimaliseren, maar ook uitleg geven met betrekking tot de benodigde hulpmiddelen en aanpassingen die nodig kunnen zijn na de operatie.

Na de operatie komen wij de eerste keer bij u aan huis. Daarna vindt de revalidatie plaats bij ons in de praktijk, waar alle faciliteiten aanwezig zijn.

Wij hebben een unieke gratis vervoerservice waar u tijdelijk gebruik van kunt maken indien u geen eigen vervoer heeft of tijdelijk geen gebruik kan maken van eigen vervoer.

 

 

Wij hebben een nauwe samenwerking met de orthopedische chirurgen in zowel het Rode Kruis Ziekenhuis als het Spaarne Gasthuis. Er zijn korte lijnen tussen de praktijk en de orthopeed, onder meer door de spreekuren van de orthopeed bij ons in de praktijk. Bovendien meten wij iedereen, die op de nominatie staat voor een operatie, voor de operatie en aan het einde van het revalidatietraject, zodat de chirurg beschikt over de resultaten van de operatie.

Meer over deze unieke samenwerking kunt u lezen op de website van OrthoXpert Nederland. Ook kunt u op de website "mijn heupprothese" veel informatie vinden over het plaatsen van een heupprothese.

Heeft u nog vragen of behoefte aan meer informatie, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of ons een mailtje sturen.