Restart 2 Run

Na twee succesvolle edities van het ReStart2Run programma hebben wij heel wat deelnemers weer met plezier en op een verantwoorde manier aan het hardlopen geholpen. In september starten we voor een tweede maal dit jaar met ReStart2Run.

ReStart2Run is een 8 weken durende hardloopcursus. Eén keer peer week vindt een groepstraining plaats gericht op het verbeteren van de looptechniek, oefeningen ter blessurepreventie en het opbouwen van de conditie. Naast het volgen van de wekelijkse groepstrainingen krijgen de deelnemers een individueel loopschema om de loopafstand geleidelijk op te bouwen. Daarnaast wordt jouw sportbelasting in de gaten gehouden en wordt een inschatting gemaakt of je gevoelig bent voor het oplopen van een blessure.

Wij stellen een afwisselend programma samen met trainingen op verschillende locaties, waaronder een hardloopsessie op het strand en de Zuidpier.

Ook lopers die al meer ervaring hebben met hardlopen kunnen bij ons terecht voor verbetering  van de looptechniek, conditie en leerzame trainingen.

Wil jij onder begeleiding veilig (her)starten met lopen na een blessure? Heb je behoeft aan loopbegeleiding op maat of wil je werken aan je looptechniek? Dan is het ReStart2Run programma echt iets voor jou! Wij helpen je veilig jouw hardloopdoelstellingen te behalen.

We starten op 5 september en begin april weer met een nieuwe groep.

De groepstrainingen vinden wekelijks plaats op donderdag van 19:30-20:30.

Donderdagavond 29 augustus van 19:30-20:30 geven wij een (vrijblijvende) informatiebijeenkomst over ReStart2Run.

Spread the word. Share this post!