Mijn naam is Marit van Amstel, algemeen fysiotherapeut.

In juni 2019 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond op de Hogeschool van Amsterdam. Sindsdien heb ik veel werkervaring opgedaan bij diverse praktijken en instellingen en mag ik sinds 2020 met veel plezier Fysio Maas komen versterken! 

Ik haal er veel energie uit om samen met de patiënt samen aan hun klachten te werken en ervoor te zorgen dat ze zonder moeite hun dagelijkse activiteiten en sport kunnen hervatten. Mijn interessegebied ligt in de orthopedische revalidatie, geriatrie, preventie en eHealth. Ik wil mij uiteindelijk dan ook gaan specialiseren op een van deze gebieden!

Na 4 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, woon ik weer met veel plezier in Egmond aan Zee. Ik hou veel van het strand en de duinen en in mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak te vinden op mijn mountainbike in de duinen. In de winter vind ik het geweldig om te snowboarden. Het lijkt mij onwijs gaaf om hier mogelijk ooit een combinatie mee te kunnen maken in fysiotherapie. Daarnaast besteed ik veel tijd aan vrienden, concerten en ben ik van plan om nog veel van de wereld te gaan zien!

BIG-registratie: 19926337404