Mijn naam is Samantha Nugteren. In 2020 ben ik voor de liefde verhuisd van Rotterdam naar Haarlem en ben ik gestart bij Fysiotherapie Maas. Na mijn afstuderen in 2010 ben ik de eerste jaren werkzaam geweest in een academisch ziekenhuis. Na een korte periode binnen de eerstelijn heb ik daarna de afgelopen jaren met veel plezier in een revalidatiecentrum gewerkt. 


Mijn specialismes zijn orthopedische revalidatie, revalidatie na een amputatie en begeleiding van patiënten met kanker. Zo heb ik meegeschreven van het behandelprogramma “Geriatrische oncologische revalidatie” in samenwerking met het Integraal kankercentrum Nederland (IKNL). Verder behandel ik patiënten met duizeligheidsklachten, ben ik geschoold in medical-taping en ben ik sinds kort ook gespecialiseerd in herstel na COVID-19. 


Mijn grootste hobby is het maken van mooie reizen over de hele wereld. Verder ga ik in mijn vrije tijd graag op stap met vrienden, houd ik onwijs van lekker eten of verken ik de prachtige omgeving van Haarlem. 

BIG-registratie: 89913010104