Tiener fitness

Bij Fysiotherapie Maas wordt sinds een jaar Tiener Fitness aangeboden. Veel jongeren lijkt het leuk om de fitnessen, maar zijn nog te jong om alleen naar de sportschool te gaan. In onze trainingszaal bieden wij aan het einde van de middag kleinschalige fitnessgroepen aan. Er wordt gesport met leeftijdsgenoten, onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Veel ouders denken dat fitness niet veilig is voor jongeren of kinderen, maar met de juiste begeleiding in kleinschalige groepen is dit juist heel gezond! Belangrijk is een individueel op maat gemaakt schema, de juiste techniek en uitvoering van de oefeningen en de begeleiding door de (kinder-) fysiotherapeuten.

Samen met de fysiotherapeut wordt er tijdens de eerste trainingen een eigen sportschema opgesteld. Een training ziet er vaak als volgt uit: warming-up, cardiotraining en krachttraining. Daarnaast worden er halverwege de training vaak individueel of gezamenlijk een conditieparcours gedaan.  Juist de afwisseling maakt de trainingen erg leuk!

Naast dat we het belangrijk vinden dat jongeren op een veilige manier bij ons sporten, is ook het plezier in sporten en het gezellig samen sporten heel belangrijk! Op bijna alle middagen bieden we een trainingsgroep aan.

Ben je geïnteresseerd in de Tiener Fitness of wil je meer weten over de Tiener Fitness? Tijdens een vrijblijvende intake kunnen Marlies of Agnes je alles vertellen! Mochten er vooraf al vragen zijn, stuur dan gerust een e-mail: marlies@fysiomaas.nl

Tijden
Maandag 18.30-19.30 uur
Dinsdag 16.00-17.30 uur
Woensdag 16.30-17.30 uur
Donderdag 16.00 – 17.30 uur
Vrijdag 16.30-17.30 uur

Locatie

Grahamstraat 105 – 1973RA IJmuiden.

 

Spread the word. Share this post!