Onze praktijk biedt een uniek programma op het gebied van hartrevalidatie. Wij bieden u een op maat programma wat is opgemaakt aan de hand van uw wensen en doelen.

De periode na het doormaken van een hartinfarct of het ondergaan van een bypass- of klepoperatie kan ingrijpend zijn. U kunt merken dat uw conditie niet meer is wat het geweest is of dat activiteiten in het dagelijks leven zoals wandelen, traplopen en fietsen u meer moeite kosten.

Het doel van de revalidatie is uw conditie en kracht weer op te bouwen. U zult merken dat u hierdoor weer makkelijker gaat bewegen en het vertrouwen in uw lichaam terug krijgt. U neemt weer als vanzelf de fiets, gaat een stuk wandelen en ook bent u in staat om werk en sportactiviteiten te hervatten.

Pieter en Shannon zijn speciaal opgeleid voor het begeleiden van de hartrevalidatie. Zij zullen dan ook uw eerste aanspreekpunt in de praktijk zijn. Neem bij vragen gerust contact met een van hen op. 

Heeft u behoefte aan aanvullende begeleiding van diëtiste of psycholoog? Ook dan bent u bij onze praktijk aan het juiste adres. Op deze manier hoeft u nog maar naar een locatie te komen voor al uw zorg!