Last van uw schouder?

Als u last heeft van uw schouder tijdens  bovenhands bewegen, reiken, erop liggen of andere activiteiten. Dan bent u bij één van onze schoudertherapeuten in goede handen!

U wordt allereerst uitgebreid onderzocht. Aan de hand van dit onderzoek wordt een behandelplan op maat aan u voorgesteld. Over het algemeen maken we in de behandeling onderscheid tussen 3 veel voorkomende schouderproblemen:

  • De zwakke schouder
  • De stijve schouder
  • De instabiele schouder

Tijdens het werken aan uw herstel, zal u door meerdere gespecialiseerde therapeuten worden geholpen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u de beste en meest uitgebreide behandeling krijgt. Maar ook dat, zodra blijkt dat het niet de gewenste kant op gaat, in goed overleg met uw therapeuten een ander traject kan worden ingezet.

Vanwege ons samenwerkingsverband met de orthopeden van het Spaarne Gasthuis en het Rode Kruis Ziekenhuis kunnen wij u namelijk naar hen toe verwijzen. Dit gebeurt vooral als wij denken dat bijvoorbeeld een injectie of nader onderzoek gewenst is.

Omgekeerd zullen de orthopeden uit bovengenoemde ziekenhuizen u na onderzoek, of na een ingreep ook naar ons verwijzen.

Wat u dus van ons mag verwachten:

  • Behandeling door onze experts op het gebied van schouderpijn.
  • Een helder behandelplan van A tot Z.
  • Korte lijnen met in schouderklachten gespecialiseerde orthopeden.
  • En bovenal: een zeer gedreven en enthousiaste schoudertherapeut!

Drie van onze schoudertherapeuten (Erwin van Merode, Paul Metselaar en Bas Meijer) zijn aangesloten bij Schoudernetwerk Kennemerland. Dit netwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten, welke zich hebben gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van schouderklachten.