Erwin van Merode - Fysiotherapie Maas

Ik ben Erwin van Merode, gespecialiseerd in schouderklachten, nekklachten, rugklachten en de Methode McKenzie/MDT ®.

In 2008 ben ik mijn carrière als fysiotherapeut begonnen. Na een korte periode gewerkt te hebben in het ziekenhuis, ben ik in 2009 met veel plezier bij Fysiotherapie Maas komen werken.

Al snel merkte ik dat mijn grootste passie ligt in het onderzoeken en behandelen van nek-, schouder-, en rugklachten. Daarom ben ik in 2011 gestart met een masteropleiding in de manuele therapie, welke ik in 2014 met goed gevolg heb afgerond. Omdat je nooit klaar bent met jezelf verder ontwikkelen en leren, ben ik daarna met een aantal collega’s uit de regio Schoudernetwerk Kennemerland gestart. Binnen dit netwerk zijn we continu bezig met leren van elkaar, door het uitwisselen van kennis en ervaring. Leuk en leerzaam!

Recent ben ik gestart met de opleiding tot echografist. Na deze opleiding hoop ik nog beter in staat te zijn om diagnoses te stellen!

Naast fysiotherapeut ben ik trotse vader van twee prachtige zoontjes (Luuk en Ian) en probeer ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk te sporten. Tennis  is dan de sport die ik het liefst beoefen.

BIG-registratie: 19910228704