Knieklachten

Ervaart u pijnklachten in uw knie? Dit kan enorme beperkingen opleveren in het dagelijks leven. Er zijn vele oorzaken mogelijk bij knie pijnklachten. In de praktijk hebben wij jarenlange ervaring in het behandelen van alle soort knieklachten waaronder:

  • Overbelastingsklachten in het dagelijks leven.
  • Sportblessures
  • Knieklachten als gevolg van slijtage.
  • Revalidatie na (kijk)operatie of vervanging van het gewricht.

Bij Fysiotherapie Maas c.s. hebben wij unieke behandelprotocollen ontwikkeld voor mensen met knieklachten. Eerst wordt u uitgebreid onderzocht om te bepalen waar de klachten vandaan komen. Na het onderzoek zal een persoonlijk behandelplan voor u worden opgesteld.

 

In eerste instantie zal onze fysiotherapeut u informatie en advies geven. Ook wordt er direct een start gemaakt met thuisoefeningen, zodat u zelf actief aan de slag kunt met het verminderen van uw pijnklachten. Als de pijnklachten afnemen en uw knie beter gaat functioneren zal de behandeling zich richten op het (her)trainen van uw knie.

Het doel van de trainingsperiode is om uw spieren te versterken, het gewricht soepel te houden én de stabiliteit te verbeteren. Door gebruik te maken van metingen en vragenlijsten kunnen wij uw voortgang in de gaten houden en waar nodig bijsturen.

Door de combinatie van individuele begeleiding en training in onze goed uitgeruste trainingsruimte gaan wij voor optimaal resultaat. U ook?

Maak direct een afspraak voor een eerste intake!