Manueel therapeut (i.o.)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij jezelf verder ontwikkelen in een praktijk die je daarin ondersteund? Wil je graag werken in een team met jonge professionals en alle mogelijke specialismen? Dan moet wij echt eens kennis met elkaar maken!

WAT WORDT JOUW ROL?

Jij bent als expert op het gebied van wervelkolom gerelateerde problematiek samen met 3 andere manueel therapeuten verantwoordelijk voor zorg op topniveau. Je krijgt de ruimte om daarin jouw visie verder te ontwikkelen en een doelgroep te behandelen, die past bij jouw ambities.

Jij zoekt daarin een pad, waar je cliënt het meest bij gebaat is. Soms behandel je daarom iemand samen met een collega met een ander aandachtsgebied, of draagt een collega een cliënt aan jou over en vice versa. Alles met als doel maatwerk te bieden voor jouw cliënt.

Je wilt jezelf daarnaast ontwikkelen op het gebied van (interne) scholing en kennisoverdracht aan collega’s. Specifieke managementtaken pak jij met beide handen aan. 

WAT HEB JIJ NODIG?

Vanzelfsprekend ben je afgestudeerd fysiotherapeut en (in opleiding tot) manueel therapeut. Je bent bereid te voldoen aan de kwaliteitscriteria van onze praktijk en gaat deelnemen aan het Keurmerk Fysiotherapie.

Je bent klantgericht en houdt van groei en ontwikkeling. Bovendien functioneer je goed in een team. 

WAT BIEDEN WIJ?

Een werkomgeving in een team dat voor elkaar en met elkaar wil werken. Je werkgevers zijn persoonlijk betrokken en zeer goed benaderbaar.

Je komt te werken in vast loondienstverband met mogelijkheden om via prestatieafspraken extra inkomen te verdienen. Als de praktijk er beter van wordt, mag jij er ook beter van worden…

Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). 

Bovendien zijn er veel mogelijkheden om via scholing jezelf te ontwikkelen en wij ondersteunen je daar ook financieel in. Heb je nog een terugbetalingsregeling met je huidige werkgever? Geen probleem, die nemen wij voor je over.

WAT IS IJMED EIGENLIJK?

IJMed is een jonge organisatie met een lange voorgeschiedenis. IJMed wil multidisciplinaire zorg aanbieden voor alle doelgroepen. In ons team zitten momenteel 14 fysiotherapeuten op 1 locatie, waarvan 9 masters. Iedereen heeft zijn eigen specifieke doelgroep, waardoor we elkaars krachten benutten.

Wij zijn constant op zoek naar mogelijkheden om krachten te bundelen. Wij willen daarom niet alleen samenwerken met andere disciplines, maar ze in de toekomst graag aan ons team toevoegen.

INTERESSE IN KENNISMAKING?

Gun jezelf en ons de kans om eens te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Ben je nog niet direct overtuigd? Kom dan in ieder geval eens kennismaken. 

Wil jij een onderdeel worden van team IJMed? Stuur dan een reactie met CV naar paul@ijmed.nl