Bas Meijer - Fysiotherapie Maas

Mijn naam is Bas Meijer, gespecialiseerd in schouderklachten, orthopedische revalidatie, sportblessures en knieklachten. Sinds 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het afronden van mijn stage ben ik hier blijven werken. Door het volgen van cursussen heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met schouderklachten en orthopedische revalidatie.

Na enkele jaren in de praktijk te hebben gewerkt ben ik naast mijn werk gestart met de masteropleiding tot sportfysiotherapeut. Het behandelen van actieve sporters met acute sportletsels en de revalidatie van orthopedische patiënten is waar ik mijn voldoening uit haal. Het is uitdagend om een sporter na een blessure of operatie weer zo snel en zo fit mogelijk op het veld te laten terugkeren. Verder vind je mij maandelijks op de sportpoli van het Spaarne Gasthuis waar ik samen werk met de orthopedie en sportartsen.

In mijn vrije tijd rijd ik graag op de motor, touren op een mooie dag of een weekendje weg is waar ik dan van geniet.  Daarnaast loop ik graag hard en speel ik squash.

BIG-registratie: 19916958004