Zwanger en klachten?

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Ben je van de roze wolk gevallen en heb je hulp nodig er weer op te klimmen?

Maak dan direct een afspraak om je er weer bovenop te helpen. Onze experts op het gebied van zwangerschap, Laura Groenveld (tevens gespecialiseerd in bekkenbodemklachten) en Shannon van der Plas (gespecialiseerd in lage rugklachten en McKenzie/MDT methode) staan voor je klaar.

Ook als je alleen vragen hebt over je zwangerschap en het voorkomen, of vermijden van klachten, weten zij raad!

 

Zwanger?
Wat leuk! Gefeliciteerd! Nu je een kindje in je buik hebt, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.
Ben je op zoek naar een actieve cursus met theorie over zwangerschap en bevalling en wil je vooral ook graag fit blijven en je lichaam goed voorbereiden op de bevalling? Dan past Zwanger en Fit perfect bij jou!
 
Wat is Zwanger en Fit & Fit na bevallen?
Zwanger en Fit is een actieve cursus voor de zwangere vrouw. Je traint wekelijks 1 uur onder leiding van een onze personal trainerster Renske. Zij stelt een persoonlijk, afwisselend en uitdagend programma voor je samen. Onze aandachtspunten zijn: kracht, conditie, coördinatie, ontspanning! Samen met anderen ben je heerlijk actief bezig om fit je zwangerschap door te komen. Op deze manier begin je sterk aan je bevalling.

Fit na bevallen is voor de pas bevallen vrouw vanaf 6 weken na de bevalling. Je traint samen met bevallen vrouwen om je conditie en kracht weer op te bouwen.

Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen, ook tijdens de actieve lessen. Wij weten dat er veel verandert tijdens de zwangerschap, zowel fysiek als mentaal. Het belangrijkste in de Zwanger en Fit &  Fit na Bevallen cursus is om veilig en ontspannen te sporten met andere zwangeren en/of kersverse mama’s tijdens deze bijzondere periode in je leven.

Voor wie?
Voorafgaand vindt er een intake plaats door de fysiotherapeut. Dit om eventuele bijzonderheden te bespreken. Het sporten tijdens de zwangerschap wordt individueel afgestemd op de mogelijkheden van de aanstaande moeder. Iedere vrouw kan meedoen vanaf het begin van de zwangerschap tot aan de bevalling. Vanaf zes weken na de bevalling kan er gestart worden met de Fit na Bevallen trainingen. Ook hierbij wordt rekening gehouden met de individuele mogelijkheden van de kersverse mama’s.

Wanneer?

Maandag 19.00 uur – 20.00 uur 

Donderdag 19.00 uur – 20.00 uur 

Theorieles vindt plaats een keer per twee maanden. Vraag ons gerust naar de volgende bijeenkomst!

De lessen worden gegeven door Renske in samenspraak met Laura Groenveld (fysiotherapeut gespecialiseerd in zwangerschap en bekkenbodem).

Kosten?

Intake: €25 

Deelname per maand: €40

Deze kosten gelden voor zowel de cursus Zwanger en Fit als de Fit na Bevallen lessen.

Sommige verzekeraars vergoeden deels (soms volledig) de cursus Zwanger en Fit, vraag dit na bij jouw verzekering!

Invulformulier Zwanger en Fit/ Fit na Bevallen:

Naam*

Adres*:

Postcode*:

Woonplaats*:

Geboortedatum*:

Telefoonnummer*:

Jouw e-mail (verplicht)