Wil jij onder begeleiding veilig (her)starten met lopen na een blessure? Heb je behoefte aan loopbegeleiding op maat of wil je werken aan je looptechniek? Dan is het ReStart2Run programma echt iets voor jou! Wij helpen je veilig jouw hardloopdoelstellingen te behalen.

Na de afgelaste editie van Restart2Run in april staan wij weer in de (her)startblokken om per 2 juli een nieuwe groep hardlopers te laten starten! Wij stellen een afwisselend programma samen met trainingen op verschillende locaties. Ook lopers die al meer ervaring hebben met hardlopen kunnen bij ons terecht voor verbetering  van de looptechniek, conditietraining en leerzame trainingen.

Hoe ziet het programma eruit?

ReStart2Run is een 8 weken durende hardloopcursus. Eén keer peer week vindt een groepstraining plaats gericht op het verbeteren van de looptechniek, oefeningen ter blessurepreventie en het opbouwen van de conditie. Naast het volgen van de wekelijkse groepstrainingen krijgen de deelnemers een individueel loopschema om de loopafstand geleidelijk op te bouwen. Daarnaast wordt jouw sportbelasting in de gaten gehouden en wordt een inschatting gemaakt of je gevoelig bent voor het oplopen van een blessure.

Wanneer start het?

We starten op donderdagavond 2 juli met een informatiebijeenkomst over het programma in combinatie met een hardloopclinic. De groepstrainingen vinden wekelijks plaats op donderdagavond van 19:30-20:30.