Sinds 1 juni is collega Martijn werkzaam bij IJMed. Na een maand heeft Martijn zijn draai al helemaal gevonden en het voelt alsof hij hier al veel langer werkt. Welkom Martijn! Bij deze stelt hij zich nog even aan u voor.

“Ik ben Martijn Nijman, woonachtig in Hoofddorp met mijn lieve vrouw, 2 kinderen, 2 katten en sinds kort een labrador pup. Ik ben sinds 1998 afgestudeerd als fysiotherapeut op de opleiding in Utrecht. Hierna ben ik met mijn vrouw gaan samenwonen in Amsterdam en heb toen 22 jaar gewerkt als fysiotherapeut bij een praktijk in Aalsmeer. Hier heb ik mij kunnen ontwikkelen als fysiotherapeut die zich richt op de orthopedische revalidatie, echografie/shockwave, dry needling en de copd patiënt. Sinds 1 juni 2022 ben ik blij dat ik bij IJMed mijn carrière mag voortzetten als fysiotherapeut en hoop ik dat ik de praktijk kan versterken met mijn opgedane kennis van de afgelopen 22 jaar. 

Het vak fysiotherapie is een prachtig vak waarin het bewegen van de patiënt centraal staat en waar wij een helpende hand mogen bieden om mensen weer op de been te krijgen. Het blijft bij elke patiënt de uitdaging om de puzzel van het probleem een stukje te ontrafelen en zodoende de mensen beter te laten functioneren in hun dagelijkse leven. Met name het dynamische en afwisselende karakter van ons vak is hetgeen ik het meest waardeer binnen de fysiotherapie. En ik hoop mij de komende jaren verder te mogen ontwikkelen binnen de diverse richtingen die mijn interesse hebben.”