Online fysiotherapie

Online fysiotherapie wordt ook wel e-health genoemd en is een goede aanvulling op reguliere fysiotherapie. Bij online fysiotherapie vindt de behandeling niet in de praktijk plaats, maar achter de computer. Dat is natuurlijk heel anders dan u gewend bent, maar is in sommige situaties heel handig.

Corona crisis

Zeker tijdens deze corona crisis hebben veel mensen wel behoefte aan fysiotherapie, maar kunnen zij dit niet in de praktijk krijgen, omdat wij afstand moeten bewaren. Dit is voor uw veiligheid en voor die van onze medewerkers. Wij moeten voorkomen, dat dit virus zich verder verspreid. Dat betekent echter niet dat wij u op dit moment kunnen helpen.

Fysiotherapie Maas heeft alle mogelijkheden, om u toch online via een beeldverbinding te helpen. Wij kunnen uw klacht goed in kaart brengen en u tips en adviezen geven, hoe u met uw klachten om kunt gaan. Ook zullen wij u specifieke oefeningen geven, welke wij direct bij u op de telefoon, I-pad, tablet, laptop, of PC kunnen laten zien.

Huiswerkoefeningen

Nadat u een e-consult (online afspraak) heeft gehad zullen wij u de oefeningen toezenden via de mail en kunt u deze op ieder moment nakijken.
U kunt op een ander moment een afspraak maken voor een nieuw e-consult, om uw vorderingen door te nemen en eventueel oefeningen of adviezen aan te passen.

Kosten

De kosten van deze consulten worden bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Indien u aanvullend verzekerd bent, kost dit u dus niets.

Aanmelden

Als u gebruik wilt maken van online fysiotherapie kunt u zichzelf via onderstaande link aanmelden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een e-consult te plannen. U zult merken dat ook deze manier van behandelen heel effectief kan zijn. Zodra de praktijk weer open om patiënten te ontvangen, zien wij u graag weer terug. Tot die tijd staan wij op deze manier voor u klaar.

Klik hier om u aan te melden!