Sabine Koppe - Fysiotherapie Maas

Ik ben Sabine Pruntel – Koppe, gespecialiseerd in nekklachten en rugklachten, begeleiding bij chronische pijn en persoonlijke coaching.

Mijn interesse voor de fysiotherapie is begonnen toen ik als 15-jarig meisje zelf met knieklachten bij de fysiotherapeut terecht kwam. Vanaf dat moment dacht ik: dit wil ik ook! Zodoende ben ik in 2008 begonnen met de opleiding fysiotherapie in Utrecht, die ik in 2012 heb afgerond. Na een korte tijd werkzaam te zijn geweest in Hoofddorp, ben ik in 2013 hier bij IJMed komen werken en dat doe ik nog steeds met veel plezier.

Na het opdoen van enige werkervaring heb ik de masteropleiding manuele therapie in Amersfoort aan de SOMT gedaan en in 2020 afgerond. Naast mijn interesse voor gewrichten, spieren en pezen, kwam ook mijn passie voor coaching steeds meer naar voren. Zodoende ben ik mij gaan toeleggen op het begeleiden van mensen met chronische pijn en heb een 1-jarige post-HBO master in coaching gevolgd. Het mooie aan mijn vak vind ik het zoeken naar de beste benadering voor iedere individu. Het combineren van kennis en ervaring met het persoonlijke contact en coaching, maakt dit voor mij het mooiste vak wat er is. Ik hou van de afwisseling en het in beweging zijn.

Naast mijn werk geniet ik graag van mijn gezin, lekker eten, reizen, sporten en het coachen in persoonlijke ontwikkelingstrainingen.

BIG-registratie: 69915644304