Gisteren is tijdens de persconferentie van premier Rutte duidelijk geworden dat de meeste coronamaatregelen verlengd worden na 28 april. De eerder door ons genomen maatregelen blijven dus ook van kracht. Dit houdt in dat u nog steeds niet door ons behandeld kan worden in de praktijk. Tenzij er sprake is van noodzakelijke zorg die niet uitgesteld kan worden.

Natuurlijk vinden we dit erg jammer. We willen iedereen met klachten ontzettend graag helpen! Dat is ons werk. Maar we hebben ook begrip voor het genomen besluit van het kabinet. Het bestrijden van het virus is het allerbelangrijkst voor uw en onze gezondheid. Inmiddels werken we achter de schermen hard aan extra maatregelen om de zorg op (hopelijk) korte termijn verantwoord op te kunnen starten.

Tot die tijd blijven we doorgaan met het bieden van fysiotherapeutische zorg op afstand. We hebben al veel mensen kunnen helpen met online fysiotherapie of telefonische afspraken. Daarnaast houden we dagelijks een telefonisch spreekuur om iedereen die het nodig heeft van tips en adviezen te voorzien.

Dus heeft u behoefte aan hulp of advies. Neem contact met ons op. Wij zijn er voor u!

 

Blijf gezond en let een beetje op elkaar!

– Team Fysio Maas –