Heb je problemen met het bereiken van je doelen, lukt je dit gewoonweg niet of weet je überhaupt niet wat je wilt?  Loop je tegen een burn-out aan, heb je problemen in relaties of op andere gebieden? Met persoonlijke coaching van Sabine Pruntel gaan jullie samen op zoek naar de juiste antwoorden en oplossingen.

Wat is coaching?
Een coach helpt je door middel van vraagtechnieken en oefeningen, zodat jullie samen antwoorden en oplossingen kunnen vinden. Coaching kan op verschillende niveaus, variërend van praktische zaken, zoals beter leren presenteren, tot diepere lagen, zoals het herstellen of voorkomen van een burn-out.

Wie gaat mij coachen?
Sabine is naast fysiotherapeut en manueel therapeut opgeleid tot individueel coach. Zij studeerde in 2021 af voor de NOBCO-geaccrediteerde master in essentie-ontwikkeling. Zij begeleidt al veel mensen met onder andere chronische pijn en werkt naast IJMed ook als coach in persoonlijke ontwikkelingstrainingen. 

Hoe gaat dat in zijn werk?
Er vindt altijd eerst een intake van een uur plaats. In dit gesprek nemen wij door, waar je graag mee geholpen zou willen worden en gaan we samen op zoek naar wat de belemmeringen hierin zijn. Aan het einde van de intake wordt er in overleg een plan opgesteld.

Wat zijn de kosten?
Persoonlijke coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. De kosten voor een coachsessie bedragen 90,- per uur. De duur van een coachsessie is afhankelijk van de vraagstelling en wordt na de intake in overleg gepland. Als de hulpvraag werkgerelateerd is worden de kosten regelmatig door werkgevers vergoed.